Eső után, köpönyeg... Vagy várjál... Zakó!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú huszonkilencedik fordulójában Tarpára látogattunk és ha már ott voltunk, akkor jól megáztunk.

 

 

Tarpa SC – Ibrány SE 4–0 (2–0) Tarpa, 227 néző, v.: Gergely S.

"A mérkőzés előtt kiadós zápor zúdult a pályára, így pocsolyákkal tarkított játéktéren gyűrték egymást a csapatok. A vízifocit pedig a körülményekhez jobban alkalmazkodó tarpai együttes nyerte." (szabolcsfociinfo.hu) Nekünk pedig van még egy dobásunk az ezüstéremért szombaton Nyírmeggyes ellen. Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Tarpa: Sas I. (Csepovszki) – Zajka, Druzbljak, Komári Gy., Rozman S. (Kosztik), Barta K. (Moticska), Kofel (Pacsej), Herman, Lovincsuk, Bodan, Gál R.

Edző: Varga Gyula.

Ibrány: Tóth N. – Mészáros M., Buka B., Kiss P. (Bészély G.), Nagy D., Somogyi T., Pápa Sz. (Molnár Z.), Gergely B. (Makai I.), Jeddi B., Kállai G., Zubora T.

Edző: Kiss Tamás.

Gól: Gál R., Barta K., Rozman S., Moticska.

Varga Gyula: – Ezúttal szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy bíztak bennünk, végig támogatták a csapatot. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert az Ibránynak.

Kiss Tamás: – A pályához sokkal jobban alkalmazkodó Tarpa megérdemelten nyert, gratulálok neki. Nekünk pedig még van egy sanszunk.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.