Egy hétre mentünk Tiszavasváriba

Magabiztos győzelemmel tudta le a soron következő hétvégi mérkőzését városunk labdarúgócsapata. Tiszavasváriban "hetet rúgtunk, mint a gonoszok"! Tiszadob nem tudott meglepetést okozni a megye III-ban. Hétvégi focikörképünk következik.

 

 

Tiszavasvári SE – Ibrány SE 1-7 (1-5) Tiszavasvári, 250 néző, v.: dr. Resán

Nem volt egy súlycsoportban a két csapat. A hazaiak részéről csak néhány ellentámadásra futotta... Sok sikert a tiszavasvári csapatnak! Szép volt fiúk! Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Tiszavasvári SE: Szolyka T. – Huszti (Bakos), Bodnár A., Lajos (Ujj), Lakatos Gy., Gyurján, Szolyka G., Holozsnyák). Tóth L., Bolgár, Bolega (Száraz), Susányszky (Nagy).

Edző: Nagy István

Ibrány SE: Félegyházi – Somogyi M. (Somogyi T.), Pócsi, Majoros (Kovács G.), Balogh G. (Csáki J.), Nagy D., Kiss T., Szabó M. (Vidoven), Gergely, Jeddi, Farkas M. (Kiss P.).

Edző: Madalina György.

Gól: Bolega, illetve Nagy D. 3, Majoros, Kiss T., Jeddi, Ujj (öngól)

Ifi: 0-2.

Nagy István: – Megint nem tudtunk csodát tenni, megérdemelt vendégsiker született, Dolgozunk tovább!

Madalina György: – Ha valaki azt hiszi, hogy boldog vagyok hát nem. Együtt érzek a Tiszavasvárival, átéltem már hasonlót, sok türelem és munka kell. Ám ha nekem sikerült megoldani, akkor nekik is sikerülni fog. Csapatom fáradtan mozgott, 27 nap alatt 7 meccset játszottunk, ez meglátszott de így is biztosan győztünk.


 

Megye III. Szabolcs csoport 2. forduló

Ibrány SE II. - Tiszadob SE 8:2 (5:0). Ibrány, 150 néző. Vezette: Gáspár (Pokaracki, Aranyos)

Az eredmény önmagáért beszél. A hazai csapat az első félidőben eldöntötte a fontosabb kérdéseket. Szép volt srácok! Hajrá Ibrány - mindörökké!

Ibrány SE II.: Vatai, Kató, Balogh (Rost Bence), Boros (Kiss P.), Ferenczi K., Ferenczi T., Rost Bálint, Papp, Hadászi, Kiss K., Pápa (Pere).

Ibrányi gólszerzők: Boros (2), Ferenczi K., Ferenczi T. (2), Pápa (2).

http://adatbank.mlsz.hu/match/49/16/19022/2/1359394.html

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.