Dávid lőj egy (négy) gólt!

Nagy napra virradt vasárnap Nagyhalász. Magabiztos játékkal, négy rúgott és három odaajándékozott góllal, kicsit izgalmassá téve a végét, de legyőztük az ősi ellenfelet a Szabolcs megyei el clasico őszi felvonásán.

 

Nagyhalászi SE – Ibrány SE 3–4 (1–2) Nagyhalász, 800 néző, v.: Paráda.

A sorsolás szeszélye folytán már a második fordulóban összecsaphattak a szomszédvárak, így a nagyhalászi pályán a listavezetőt fogadhatta a "bajnokcsapat".

Az ibrányi gárda ezúttal nem aprózta el és népes szurkolótábora előtt a négy gólt vállaló Nagy Dávid vezérletével fektette két vállra a masszív hazai csapatot.

Szép volt fiúk, így még a nap is szebben süt! Kulcsár Bélának boldog születésnapot, Boros Pistinek sok boldogságot! Gratulálunk az ifinek is, amely szintén legyőzte a mumust! Külön köszönet a szurkolóinknak, akik fergeteges bíztatásukkal hazai pályát teremtettek a srácoknak! Sikerekben, kudarcokban - hajrá Ibrány, mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Nagyhalászi SE: Dukát P. – Ladányi D., Bartha Z., Kató I., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Ludánszki I. (Nagy R.), Simon D., Tóth G., Varga D.

Játékos-edző: Ludánszki István.

Ibrány SE: Tóth N. – Kiss P. (Makai I.), Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T. (Ruska T.), Pápa Sz., Gergely B., Jeddi B., Szabó M. (Pápa S.), Lizenbold Zs.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Nagy N., Jeddi B. (öngól), Hudák M., illetve Nagy D. 4 (egyet 11-esből).

Ifi: 1–3.

Kropkó András egyesületi elnök: – Nagy hőségben, szép számú közönség előtt a csapat erejét mutatja, hogy háromszor visszajött a mérkőzésbe, ugyanakkor gratulálunk az Ibránynak, mi pedig folytatjuk tovább.

Kiss Tamás: – Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, mert buta és elkerülhető gólokat kaptunk, viszont a csapat tartását mutatja, hogy 3–3-as állásnál is tudtunk újítani, amiért nagyon büszke vagyok rájuk és jár a gratuláció! Ezzel a győzelemmel szeretnénk boldog születésnapot kívánni elnökünknek Kulcsár Bélának!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.