"B" terv

Egy félidőnyi cidri után sima győzemet aratott az Ibrány SE csapata a szomszédvári rangadón.

 

 

 

Ibrány SE – Kemecse SE 4–1 (1–1) Ibrány, 310 néző, v.: Kosztyu J.

Nehezen indult a mérkőzés, ráadásul a vendégek kinyitották a hidegzuhanyt, hiszen megszerezték a vezetést. Az első félidő majd minden próbálkozása meddőnek bizonyult, mert a vendégek jól védekeztek, Virág Csaba pedig ihletett formában védte a kaput.

A fordulást követően szép lassan elfogyott a vendégszufla, a győzelemnek pedig csak a különbsége maradt nyitott kérdés.

Sok sikert a továbbiakban szomszédvár csapatának! A Seres Pista által prezentált slambuc pedig elnyerte az est legjobb étele címet! :)

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Makai I. (Szabó M.), Szőlősi P., Nagy D., Lakatos B. (Kiss P.), Csáki J., Somogyi T. (Lyáh A.), Gergely B., Kovács G. (Pápa Sz.), Jeddi B. (Zubora), Haburcsák K.

Edző: Kiss Tamás.

Kemecse SE: Virág Cs. – Sándor D., Ács Sz., Majoros Á., Szaffián Sz., Szilágyi D. (Jeszenszky Á.), Bárdos S., Madzin I., Hokk Á. (Varga B.), Csáki P., Mészáros G. (Mészáros M.).

Megbízott edző: Resán Attila.

Gól: Nagy D. 2, Szőlősi P., Kiss P., illetve Ács Sz.

Ifi: 3–1.

Kiss Tamás: – Gratulálok a csapatnak, nagyon ránk fért ez a győzelem. Ha az összképét nézzük, akkor igazából csak az volt a kérdés, mikor tudjuk magunk javára fordítani a meccset, illetve az ellenfél kapusa, Virág Csabi ismét remek napot fogott ki ellenünk. Ezzel a győzelemmel szeretnénk köszönteni születésnapja alkalmából Kulcsár Béla elnök urat, valamint köszönjük szurkolóiknak a vendéglátást.

Resán Attila: – Ember tervez…

További eredménynek:

Balkány–Gyulaháza 1–3 (1–1)
Mándok–Nyírbátor 2–0 (0–0)
Nagyhalász–Nyírgyulaj 0–2 (0–0)
Csenger–Nyírmeggyes 5–0 (1–0)
Mátészalkai MTK–Austria Juice-Vásárosnamény 2–2 (0–1)
Nagyecsed–Újfehértó 0–0