Újra kerékpárverseny Ibrányban!

A MERSE az NYKSE és Ibrány Város Önkormányzata szervezésében július 22-én vasárnap kerül megrendezésre a V4 Special Series Debrecen-Ibrány Nagydíj.

 

 
A V4 Debrecen-Ibrány Nagydíjon 27 csapat 162 versenyzője áll rajthoz. A mezőny a vártnál is erősebb lett. 14 ország Pro Kontinentális és Kontinentális csapata, valamint két nemzeti válogatott kerékpárosai tekernek majd a mezőnyben.

A futam 14 órakor rajtol Debrecenből, és Nyírbátor, Nagykálló, Nyíregyháza, Buj érintésével várhatóan először 16.45-kor fordul rá az ibrányi ringre A mezőny a 156 km-es táv végén egy városi körözésnek köszönhetően 5 alkalommal fog áthaladni a városközpontban (ILMK, Kis Agoránál balra, Tavasz Sörözőnél balra, Családsegítőnél balra, ILMK).

A profi verseny előtt egy amatőr futam is megrendezésre kerül a városban kialakított 5.6 km-es körpályán (a fentivel megegyező útvonalon), amin a versenyzők 12 kört fognak megtenni. Ez a futam is izgalmasnak ígérkezik, hiszen három hajrán fognak pénzdíjért sprintelni. Az amatőr verseny rajtja 14.15, és a várható befutó 16.00-kor tervezett a profi mezőny érkezése előtt 45-50 perccel.

A futamok ideje alatt számos kísérőprogrammal és fellépővel (DJ Szatmári feat Jucus, Badár Sándor, lovagi tornabemutató, ugrálóvár) várjuk a kilátogatókat, a célterületnél (művelődési központ) felállított színpadnál.

Solymosi János
V4 Debrecen-Ibrány Nagydíj versenyigazgató

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.